19 Ocak 2015 Pazartesi

En Uygun Fiyatlarla Yüzme Kursu

Yurdumuzun 3 tarafı da denizlerle çevrili olmasına rağmen maalesef halkımızın çoğu yüzme bilmemektedir. Çocukken fırsat bulamamaktan yakınanlar yüzmeyi şimdi de öğrenebilirler, açık ve kapalı yüzme havuzları ne güne duruyor? Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar bu açıdan çok şanslılar, istedikleri zaman bu havuzlara gidip üye olabilir ve yüzme öğrenebilirler, yüzmeyi bilenler ise daha da ilerletme fırsatı yakalayabilirler. Bizim yüzme kurslarımızın kalitesi tartışılmaz, hepsi de işinde yetkin olan öğretmenler eşliğinde verilen derslerden yararlanmak isteyen herkese kapımız ardına kadar açıktır. En uygun fiyatlarla yüzme kursu arayanlar için uygun koşullarda yüzme kursu veriyoruz. İnsanlar kurs dendiği zaman hemen yüksek ücretleri düşünüyorlar ve kursa katılmaktan çekiniyorlar, bizimle iletişime geçin ve fiyatlarımızı öğrenin.

Yıllık abonelikler tabii ki diğerlerine göre daha çekici fiyatları içerir, ama aylık olarak da yüzme kursu fiyatlarımız hiç de pahalı değildir, ayda 150 lira ile havuzlarımızdan yararlanabilirsiniz. 5 yıldızlı otellerin havuz fiyatları ile kıyaslandığı zaman bizimkilerin çok uygun olduğu kesindir. En uygun fiyatlarla yüzme kursu veriyoruz ve eğitmenlerimizin hepsi de çok iyi yüzücülerdir, disiplinden vazgeçmeden öğrenci öğretmen ilişkileri dostane olmakta ve öğretmenler sizinle beraber suya girerek yüzmenizi ilerletme çalışmalarına katılmaktadırlar, diğer kurslarda olduğu gibi havuz kenarında durarak sizleri direktifleri ile yönetmemektedirler.

Yetişkinler ve çocuklar için yüzme kurslarımızın ders programları değişmektedir, istenirse özel ders alma ihtimaliniz de vardır. Özel ders ücretleri diğer fiyatlara göre mukayese edilirse biraz daha pahalıdır. Havuzlarımızın temizliğinden kimse kuşku duymasın, durmadan kontrol ederek temizlik çalışmalarını aksatmadan uyguluyoruz. En uygun fiyatlarla yüzme kursu arayışlarınızın bizimle son bulacağını biliyoruz, gelip konuştuğunuz zaman bize hak verecek ve hemen kurslarımıza kayıt olmak isteyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder