22 Şubat 2015 Pazar

Yakacık Yüzme Havuzu

Yakacık Yüzme Kursu, yarı olimpik olan havuzlarda eğitimlerin verildiği yerlerdir. Tüm standartları içinde bulunduran bu yüzme havuzları ise yaklaşık olarak 12,5 metrelik bir ene ve 25 metre de boya sahiptir. Bu nedenle birçok kişinin buraya gelmesi ise etkili bir durum oluşturmaktadır. Yakacık yüzme kursunda havuzun genişliği ve güzelliği de etkili olmaktadır. Yüzme kurslarında seyirci kapasitesi de oldukça önemlidir. Bu anlamda 550 kişilik bir izlenme oranına sahip olan bir kapasiteye sahiptir. Kaynı zamanda tesis içinde ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz yüzme kursu otoparkı bulunmaktadır. Rahat etmeniz için tüm detaylar düşünülmüştür.

Yakacık Yüzme Kursları, yetişkinlerin ve çocukların yüzme havuzlarının ayrı noktalarda olduğu bir yüzme alanına da sahiptir. Tesisin son derece modern bir yapısı ve bu alanda ulaşım olanağı da oldukça kolay bir noktada oluşmaktadır. Bu havuzun bir diğer özelliği ise Kadıköy Kartal metrosuna oldukça yakın bir şekilde konuşlanmış olmasıdır. Yüzme havuzuna gelen kişilerin rahat bir ulaşım sağlayacakları noktalarda bulunmaları ise kişilerin daha rahat bir şekilde hareket etmesinde etkili olacaktır. Yüzme kurslarının fiyat aralıkları ve program aralıkları hakkında ise mutlaka arayarak detaylı bilgiler almanız yerinde olacaktır.

Yakacık yüzme havuzu, bölgede bulunan en olarak en uygun olan havuzlardan biridir. Bu havuz ve çevresinde birçok kişinin yüzmek için bulunması ise havuzda eğitmen olarak birçok tecrübeli kişinin bulunmasını da sağlamaktadır. Yüzme kursları kapsamında yüzme havuzlarının önemli olması ise en ve boy olarak etkilidir. 12,5 ene ve 25 metre boya sahip olması çoğu kişinin bu alanı tercih etmesini sağlamaktadır. Yüzme kursuna dahil olan kişilerin risk olmadan eğitim almaları ise kişilerin boy ve kilo gibi sorunlara tabi olmadan yüzmelerini sağlayacaktır.

Ata Yüzme Spor Kulübü - İletişim
Gsm: 0537 938 73 32

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder