19 Şubat 2015 Perşembe

Pendik Yüzme Kursu

Pendik yüzme kursları Pendik halkına Kartal Yakacık yüzme havuzunda hizmet vermektedir. Anadolu yakasının her bölgesinde her zaman ulaşabileceğiniz birçok yüzme havuzu ve spor tesisleri mevcut artık. Yüzme öğrenmek, düzenli spor yapmak artık eskisi kadar zor ve zahmetli değil. Artık herkese çok yakın. Bir türlü yüzme öğrenemiyorum yazları uğraşıyorum demeyin artık kışları öğrenip yazları müthiş tatiller geçirebilirsiniz. Mevsimlere göre ayarlanan suları ile Pendik yüzme havuzları tam size göre. Kendinize ayrıcalık tanıyın ve keyfiniz için ya da sadece canınız istediği için bir şeyler yapın. Kendinizi özel hissetmeye her zaman ihtiyacınız vardır.

Yapmanız gereken bizi ziyaret edip derslere katılmak zaten ne kadar kaliteli temiz ve rahat ortamlarda çalıştığımızı sizde far edeceksinizdir. Dersler haftada iki saattir derslerden yarım saat önce kasları kuvvetlendirmek ve ağrıya sebebiyet vermemek amaçlı ısınma hareketleri yapılır bunlara mutlak katılmalısınız. Pendik Yüzme Kursunda aboneliklerimiz aylık şeklindedir. Her ders bir saat sürer aylık sekiz saat yüzme dersi almış olursunuz. Dersler kalabalıkla birlikte değil en fazla 5-6 kişi ile eğitmen eşliğinde yapılır. Ancak kaçırdığınız derslerin telafisi olmayacaktır. Birlikte ders aldığınız kişiler sizin kadar yüzme bilen öğrencilerdir çünkü kursa başladığınızda belli seviyeleri göre gruplandırılırsınız. Başlangıç, orta seviye ve yüzme bilenler olarak üç seviye vardır. Öğrendikçe diğer basamaklara geçersiniz.

Çocuklarımızın küçük yaşta yüzme öğrenmesi hevesli olursa bu konuda kendini daha da geliştirebilmesi en büyük hedefimiz. Bu yüzden onlar içinde kurslarımız hatta özel derslerimiz mevcut. Çocuklarda yaş sınırı 3 ila 15 yaş arasıdır. Yetişkinlerde olduğu gibi çocuklarda gruplara ayrılara yüzme dersi alırlar. Seviyeleri yükseldikçe ders tempoları artar. Çocuğunuzun iyi bir ortamda yüzme öğrenmesini istiyorsanız kaydını bizi ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder