7 Aralık 2013 Cumartesi

Yüzme Nasıl Öğrenilir?



Kişiler kendi kendine yüzme öğrenebilirler mi veya kendi kendine yüzme öğrenmek diye bir şey var mı? Yüzme öğrenmek için halk arasında söylenen pek çok kulaktan dolma bilgi vardır, ancak öncelikle yüzme öğrenmek için aşılması gereken psikolojik engeller de vardır.

Su korkusu, derinlik korkusu benzeri durumlardır. Yüzme öğrenmek için ilk etapta kişi bu engellerini aşabilmelidir. Aksi halde son derece olumsuz etkililer doğabilir.

Bilimsel olarak düşünüldüğünde suyun kaldırma kuvvetini incelediğimiz de insanın suyun dibine batması suyun üzerinde kalmasından daha zordur.

Yüzme öğrenmek için kaliteli yüzme kursu araştırın bilimsel olarak yüzme öğrenin.Yüzme öğrenmeyi kendi kendinize öğrenmeniz çok zordur.

Yüzme Öğrenmek İçin Kendinize Zaman Ayırın!


Genelde yüzme öğrenmenin çok basit olduğu söylenir. Evet yüzmek gerçekten çok  kolay, ama bunu bir de yüzme bilmeyen birine sorun. Özellikle yetişkinler de rastladığımız sonuçları ele alırsak eğer,

 1. Kısa süre de yüzme öğrenmek istemeleri ( yüzme öğrenmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir, kendinize zaman ayırın )

2. Birkaç derste bazı hareketleri yapamadıklarını görürler, oysa hayatları boyunca ilk defa yüzme havuzunda yüzme hareketlerini yapmaktadırlar.Yapamıyorum hissine kapılarak, kursu bırakırlar veya ümitsizliğe kapılırlar.

3. Derslere ara vermek devamsızlık. ve buna benzer birkaç neden daha eklenebilir. Yüzme dersi almak istiyorum diyorsanız bize mutlaka uğrayın:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder