6 Aralık 2013 Cuma

Özel Yüzme


Eğer yüzme bilmiyorsanız ve özel yüzme dersi ile yüzme öğrenmek istiyorum diyorsanız Mutlaka pozitif düşüncelerinizi toplayın size yüzmeyi biz öğretelim. Yapamam çok korkuyorum, daha önce de gittim öğrenemedim gibi bir çok olumsuz düşünceleri unutarak yeniden deneyin.

Çünkü yüzme öğrenmek için biraz zaman biraz sabır isteyen bir spordur. Kısa sürede olmasın süreyi biraz uzun tutun bilimsel anlamda doğru yüzme eğitimi almayı deneyin. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi ” Aslında yüzme öğrenmek Çok Kolay” siz yüzme öğrenmek için kendinize bir tarih belirlemeyin sadece derslere zamanında katılın.

Yaptığımız çalışmalar da süreklilik yüzme pratikleri sizin bilinç altınıza yerleştikten sonra fiziksel anlamda da yüzme esnasında ne yapacağınızı çok iyi öğrenmiş oluyorsunuz. Unutmayın yüzme bilmek sadece a noktasından b noktasına gidebilmek değildir.

Yetişkin ve Çocuklar için özel yüzme dersleri İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Galatasaray Yüzme Havuzu, Ataşehir Yüzme Havuzu, Yakacık Yüzme Havuzu veya size özel yüzme havuzlarında karşılıklı mutabakat ile belirlenecek zamanlar da yapılabilir. Özel yüzme dersi fiyatları günceldir. Sadece bayanların özel günlerinin telafisi yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder