7 Aralık 2013 Cumartesi

Yüzme Nasıl Öğrenilir?



Kişiler kendi kendine yüzme öğrenebilirler mi veya kendi kendine yüzme öğrenmek diye bir şey var mı? Yüzme öğrenmek için halk arasında söylenen pek çok kulaktan dolma bilgi vardır, ancak öncelikle yüzme öğrenmek için aşılması gereken psikolojik engeller de vardır.

Su korkusu, derinlik korkusu benzeri durumlardır. Yüzme öğrenmek için ilk etapta kişi bu engellerini aşabilmelidir. Aksi halde son derece olumsuz etkililer doğabilir.

Bilimsel olarak düşünüldüğünde suyun kaldırma kuvvetini incelediğimiz de insanın suyun dibine batması suyun üzerinde kalmasından daha zordur.

Yüzme öğrenmek için kaliteli yüzme kursu araştırın bilimsel olarak yüzme öğrenin.Yüzme öğrenmeyi kendi kendinize öğrenmeniz çok zordur.

Yüzme Öğrenmek İçin Kendinize Zaman Ayırın!


Genelde yüzme öğrenmenin çok basit olduğu söylenir. Evet yüzmek gerçekten çok  kolay, ama bunu bir de yüzme bilmeyen birine sorun. Özellikle yetişkinler de rastladığımız sonuçları ele alırsak eğer,

 1. Kısa süre de yüzme öğrenmek istemeleri ( yüzme öğrenmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir, kendinize zaman ayırın )

2. Birkaç derste bazı hareketleri yapamadıklarını görürler, oysa hayatları boyunca ilk defa yüzme havuzunda yüzme hareketlerini yapmaktadırlar.Yapamıyorum hissine kapılarak, kursu bırakırlar veya ümitsizliğe kapılırlar.

3. Derslere ara vermek devamsızlık. ve buna benzer birkaç neden daha eklenebilir. Yüzme dersi almak istiyorum diyorsanız bize mutlaka uğrayın:)

6 Aralık 2013 Cuma

Yakacık Yüzme Havuzu


İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce işletilen Kartal Yakacık Yüzme Havuzu yarı olimpik standartlarındadır. (12,5 metre en ve 25 metre boy). 5 kulvarın yer aldığı Yakacık Yüzme havuzunda, yüzme kurslarını izleyebildiğiniz 550 seyirci kapasiteli bir tribün de yer almaktadır.

Kulüp olarak yetişkin ve çocuklara yüzme eğitimlerini sürdürdüğüm tesis son derece modern dizayn profesyonel bir havuzdur.Ulaşımı Anadolu Yakasının her bölgesinden kolay olan havuza özellikle Kadıköy Kartal metrosu ile oldukça kolaydır. Kartal köprüsünden yürüme mesafesindedir. Yakacık yüzme kursları için önceden eğitimlerimiz yerinde izleyebilirsiniz. Mutlaka ön görüşme için Randevu alınız. Yetişkin ve Çocuk yüzme kursu programı aylık yüzme kursu fiyatları günceldir.

Burhan Felek Yüzme Havuzu


İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce işletilen Burhan Felek Yüzme Havuzu yarı olimpik standartlarındadır. (12,5 metre en ve 25 metre boy). 5 kulvarın yer aldığı Burhan Felek Yüzme havuzunda, yüzme kurslarını izleyebildiğiniz 500 seyirci kapasiteli bir tribün de yer almaktadır. Kulüp olarak yetişkin ve çocuklara yüzme eğitimlerini sürdürdüğüm tesis son derece modern dizayn profesyonel bir havuzdur. Ulaşımı İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasının her bölgesinden kolay olan havuza Avrupa Yakasından Metrobüs ile oldukça kolaydır.Burhan Felek Yüzme Kursları için önceden eğitimlerimiz yerinde izleyebilirsiniz. Mutlaka ön görüşme için Randevu alınız. Yetişkin ve Çocuk yüzme kursu programı aylık yüzme kursu fiyatları günceldir.

Özel Yüzme


Eğer yüzme bilmiyorsanız ve özel yüzme dersi ile yüzme öğrenmek istiyorum diyorsanız Mutlaka pozitif düşüncelerinizi toplayın size yüzmeyi biz öğretelim. Yapamam çok korkuyorum, daha önce de gittim öğrenemedim gibi bir çok olumsuz düşünceleri unutarak yeniden deneyin.

Çünkü yüzme öğrenmek için biraz zaman biraz sabır isteyen bir spordur. Kısa sürede olmasın süreyi biraz uzun tutun bilimsel anlamda doğru yüzme eğitimi almayı deneyin. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi ” Aslında yüzme öğrenmek Çok Kolay” siz yüzme öğrenmek için kendinize bir tarih belirlemeyin sadece derslere zamanında katılın.

Yaptığımız çalışmalar da süreklilik yüzme pratikleri sizin bilinç altınıza yerleştikten sonra fiziksel anlamda da yüzme esnasında ne yapacağınızı çok iyi öğrenmiş oluyorsunuz. Unutmayın yüzme bilmek sadece a noktasından b noktasına gidebilmek değildir.

Yetişkin ve Çocuklar için özel yüzme dersleri İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Galatasaray Yüzme Havuzu, Ataşehir Yüzme Havuzu, Yakacık Yüzme Havuzu veya size özel yüzme havuzlarında karşılıklı mutabakat ile belirlenecek zamanlar da yapılabilir. Özel yüzme dersi fiyatları günceldir. Sadece bayanların özel günlerinin telafisi yapılır.